close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Despre noi

  Scurt istoric al firmei noastre

  Despre noi

  Scurt istoric al firmei noastre

  Ce am intreprins de-a lungul timpului

  Societatea comerciala STENTOR DSD a fost infiintata in anul 1998 si are ca activitate de baza productia de tamplarie PVC si sticla termoizolanta precum si montarea de rulouri PVC si Aluminiu, pervaze de interior si exterior, plase impotriva insectelor, jaluzele verticale si orizontale.

  In decursul anilor de experienta, activitatea firmei a urmat o linie ascendenta datorita seriozitatii, promtitudinii, profesionalismului echipei tehnice si manageriale, a calitatii lucrarilor efectuate cu cele mai bune materiale.

  Misiunea noastra este de a transforma in realitate visurile clientilor nostri legate de aspectul sediilor, imobilelor, locuintelor pe care le detin si anume ca acestea sa fie cat mai bine termoizolate, dar in acelasi timp sa corespunda cerintelor de design, aspect, buget corespunzatoare fiecarei zone in parte!

  Pentru a veni cat mai aproape de nevoile dumneavoastra, firma noastra si-a perfectionat in mod continuu serviciile, ajungand astazi sa va ofere servicii de consultanta, proiectare, executie-montaj, service – intretinere, la cele mai inalte standarde.

  VA STITI PRETENTIOS?

  Oricat de excentrice ar fi cerintele dumneavoastra, nu ezitati sa solicitati serviciile noastre.

  Veti fi surprins de rezultatele obtinute!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.