close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Descopera-ne!

  Tamplarie pvc si aluminiu

  PENTRU COMENZI SI INFORMATII SUPLIMENTARE

  Descopera-ne!

  Tamplarie pvc si aluminiu

  PENTRU COMENZI SI INFORMATII SUPLIMENTARE

  Executam si montam tamplarie cu profile din PVC si aluminiu

  Executam si montam tamplarie cu profile din PVC si aluminiu marcile Rehau, Salamander, Veka si Extruplast, cu 4,5,6 si 7 camere de izolatie. Gama ampla de culori, alb, color sau imitatie lemn, formele inedite si feroneria marca Siegenia, GU si Roto, cu inchidere in cat mai multe puncte, cu reglaj pe 3 directii si microventilatie, cu antiactionare gresita si manere sekustice (manere cu crichet), satisfac gusturile cele mai exigente!

  Cum se desfasoara lucrurile?

  • Elaboram oferta pentru client in functie de necesarul sau de spatiu, djmensiuni si materiale.
  • Va intrebati daca facem si asta? Da, o facem: Asiguram demontarea vechii structuri fie ea o lucrare de termopan prost executata sau un vechi cornier care este si foarte greu si dificil de inlaturat, executam acest serviciu  la orice etaj.

   

   

   

  Cum lucram?

  OFERIM GARANTIE A MONTAJULUI DE 2 ANI

   Mai precis, ce facem?

  in cadru serviciilor acoperite de garantie intra:

  • schimbarea fenoneriei deteriorate,
  • sticla termopanului, daca nu e vorba de o spargere a materialului,
  • usile se lasa cu timpul si atunci puteti chema echipa noastra tehnica sa regleze inaltimea.

  Garantia materialelor folosite ( a tamplariei PVC si a sticlei termorezistente ) este asigurata de  insusi renumele firmelor colaboratoare: Salamander, Veka, Rehau, Extruplast, iar aceasta este de regula de 25 de ani.

  Societatea Comerciala STENTOR DSD executa cu cele mai bune produse:

  Executam si montam tamplarie cu profile din PVC si aluminiu marcile Rehau, Salamander, Veka si Extruplast, cu 4,5,6 si 7 camere de izolatie. Gama ampla de culori, alb, color sau imitatie lemn, formele inedite si feroneria marca Siegenia, GU si Roto, cu inchidere in cat mai multe puncte, cu reglaj pe 3 directii si microventilatie, cu antiactionare gresita si manere sekustice, satisfac gusturile cele mai exigente!

  Montajul se executa in cel mai scurt timp posibil, 1-5 zile lucratoare, in functie de comenzile existente in momentul respectiv. Montam oriunde in tara sau in afara tarii.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.